Cookies

A FireGold Korlátolt Felelősségű Társaság erős víziónak, tapasztalatoknak és alapítók hatalmas lelkesedésének eredményeként jött létre. Alapeszme volt és jelenleg is az, hogy az iiPlan modern megtakarítási terv segítségével hozzáférhetővé legyen a befektetési arany és ezüst mindenki számára, aki szeretné megvédeni pénztartalékait a mai napokban akut fenyegetést jelentő elértéktelenedéstől.

A projekt sikeréhez szükség van erős, üzleti szempontból elismert partnerre, aki közvetlen kapcsolatban van a neves svájci nemesfém-finomítóval. Ilyen partner a FireGold társaság számára az IBIS InGold, a.s. társaság.

ibis

A stratégiai partnerséget nyugtázta az IBIS InGold, a.s. társaság vagyoni belépése a FireGold társaságba. Ma az IBIS InGold, a.s. társaság 25%-os üzletrésszel rendelkezik a FireGold társaságban.

Egy ilyen stratégiai partnerségnek köszönhetően a legjobb szolgáltatásokat nyújthatjuk vásárlóinknak, akár eladás, akár visszavásárlás során. A tanácsadóinknak pedig exkluzív hátteret biztosíthatunk a díjazás szempontjából, és az egyetemes információs és üzleti támogatás oldaláról is.

A víziónk, hogy három éven belül a szlovákiai nemesfém befektetési piacon vezető szerepet töltsünk be, elsősorban a fizikai befektetési arany és arany befektetési érmék tekintetében. Az arany ezért szerepel prioritásként a nemesfémek szegmensében, mert az arany egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, mégpedig nem veszíti el az értékét. Ellenkezőleg, az arany értéke növekszik, több száz és ezer éven keresztül. Az arany immár 6.000 éve univerzális fizetőeszköz, az értékállóság megőrzője. A mai viharos időkben az arany tehát ideális megoldást jelent a pénz elhelyezéséhez, hogy ne veszítse el az értékét, sem a vásárlóerejét.

Sok éves, több mint húsz éves gyakorlattal rendelkezünk a befektetési piacon és pénzügyi tanácsadás területén a Szlovák és a Cseh Köztársaságban is. A FireGold SK projekt alapítói és szellemi atyjai mindannyian sikeres menedzserek, vállalkozók és kereskedők egy személyben, akik a hosszú karrierjük alatt több ezer kereskedőt és pénzügyi tanácsadót vezettek és tanítottak.

Az ügyfeleinknek számos fizikai befektetési arany és ezüst megtakarítási programot ajánlunk (tömbök és érmék), továbbá fizikai befektetési arany, ezüst vagy befektetési érmék egyszeri vásárlási lehetőségét is. Megtakarítás már havi 4 eurótól lehetséges, vagyis a fizikai befektetési aranyban történő megtakarítás széles nyilvánosság számára elérhető. A leggyakoribb havi megtakarítási összegek átlagosan 60 és 100 euró között mozognak. Az alapvető célunk az, hogy széles körben biztosítsuk a fizikai arany és ezüst befektetések általi megtakarítás maximális elérhetőségét. A partnereinkkel együtt komplex szolgáltatásokat biztosítunk, akár nemesfémek vásárlásáról, akár visszavásárlásáról is legyen szó. Az ügyfeleink számára portfólió összeállításához, a megtakarítás megfelelő beállításához vagy egyszeri vásárláshoz is tanácsot adunk.

01

A víziónk

Az Európai nemesfémek piacán vezető szerepet látni el. Az ügyfél számára, ezen a területen, első választás a Fire Gold, aki az európai fizikai arany és ezüst minőségi megtakarításának a szinonimája.

02

A küldetésünk

A fizikai befektetési arany és ezüst általi megtakarítással, illetve az egyszeri vásárlás által megvédeni a pénzt az értékcsökkenéssel, illetve a vásárlóerejének elvesztésével szemben. Dolgozunk a nyilvánosság oktatásán a pénzügyi tudás és a pénzeszközök megfelelő befektetési módszereinek területén.

03

Az értékeink

  • Minőség és becsületesség
  • Felelősség
  • Szabadság és partnerség
  • Átláthatóság és nyitottság
  • Továbbképzés és személyes fejlődés

A munkák kulcsparaméterének a tisztességet és az átláthatóságát tekintjük. Ez, velünk együttműködő minden ügyfelünk és munkatársunk alapvető biztonsága!

FireGOLD

mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

facebook  youtube E-shop