Cookies

Miért fontos az iiplan – intelligens befektetési terv

A befektetési aranyra nincs hatással az infláció, hosszútávon megőrzi stabil vásárlóerejét. ÁFA-mentes körbe tartozik, a nemesfémek eladásából származó nyereség személyi jövedelemadó mentes. Megfelelő biztosíték a politikai, háborús, gazdasági vagy pénzpiaci helyzetekre, amelyek következménye a valuta értékvesztése.

A befektetési arany valóban elérhető

A befektetési arany beszerzése nem jelenti a családi költségvetés megterhelését. Rendszeresen vásárolható, már 1200 magyar forint (4 euró) értéktől. Ebben az összegben folyamatosan vásárolhatók egyes befektetési tömbök az iiplan® tervben. Iiplan® szerződést 18 évet betöltött személy köthet és írhat alá. Az iiplan® terv akár a gyermekek számára történő megtakarítás céljából is köthető. A szerződést ebben az esetben szülő, nagyszülő vagy más hozzátartozó írja alá.

dekorace2

Az iiplan® működése

Az átutalt összeg és a kiválasztott tömb IBIS In Gold ® számlájára beérkezett aktuális árának függvényében Ön megvásárolja a tömb ennek megfelelő részét. Az Ön megtakarítása tehát nem pénzben, hanem univerzális világvalutában történik.

A tömb teljes súlyának fixálása után a tömb a vásárló tulajdona lesz, és a vásárló utasításainak megfelelően kerül elküldésre. A posta-, és csomagolási költség, illetve a biztosítás az aktuális szolgáltatási árlista alapján kerül megállapításra.

A vásárló a megtakarítás folyamán e-mail üzenetben kap tájékoztatást minden változásról, úgymint a szerződés megkötéséről, a befizetés jóváírásáról, a vásárlás folyamatáról, illetve a tömb elküldéséről.

Az iiplan® szerződés megkötése belépési díjjal terhelt, amely egyszerre vagy rendszeres részletekben is befizethető. A belépési díjat a vásárló az iiplan® visszavásárlási prémium formájában kapja vissza, melynek kifizetése a befektetési tömbök visszavásárlásának pillanatában történik. Az iiplan® további kezelése és vezetése díjmentes.

Az iiplan® fő előnyei

  • Nem minősül vagyoni számlának, amelyről csak kivonatok kerülnek kiküldésre.
  • Az iiplan® számlával együtt a vásárló valódi fizikai befektetési tömbökhöz jut.
  • Kizárólag olyan arany, amelyet az ügyfél saját kezében és ellenőrzése alatt tart, teljes mértékben igazolja a védelem- és biztonság értékét.
  • Azonos pénzért több arany – az iiplan® tervnek köszönhetően még a kevésbé vagyonos ügyfél számára is elérhetővé válnak nagyobb súlyú és grammként kedvezőbb árú tömbök. Így az ügyfél az egyszeri vásárlással szemben további bónuszt kap.

AZONOS PÉNZÉRT NEM 600 g befektetési arany, HANEM!!! 1000 g befektetési arany

Megtakarítási programMegtakarítás
1,0 g befektetési aranytömb
2,5 g befektetési aranytömb graf16 -16%
5,0 g befektetési aranytömb graf24 -24%
10,0 g befektetési aranytömb graf32 -32%
31,1 g befektetési aranytömb graf40 -40%
50,0 g befektetési aranytömb graf43 -43%
100,0 g befektetési aranytömb graf47 -47%
250,0 g befektetési aranytömb graf49 -49%
  • Az iiplan® a befektetési arany birtoklásának és a rendszeres befektetésének előnyeit egyesíti magában. A befektetési tömbök ára függ az árak alakulásától a nemesfém börzén, illetve a valutaárfolyamok változásaitól. Az ügyfélnek nem kell várnia megfelelő pillanatra a befektetéshez. Rendszeres befektetés esetén élhet az ár átlagolásának hatásaival. A legtöbb aranyat így az ügyfél a legalacsonyabb áron veszi meg. Magasabb ár esetén kevesebbet vásárol, de akkor már a megtakarított tömbök nyeresége teljesül.
  • Az iiplan® teljes szabadságot nyújt a vásárlónak. A vásárló maga határozza meg a rendszeres befizetések összegét, a megvásárolni kívánt tömbök súlyát és mennyiségét. A megtakarítás folyamán pedig saját igényeinek megfelelően módosíthatja a befizetések összegét, gyakoriságát, rendkívüli befizetéseket eszközölhet, szüneteltetheti a befizetéseket, módosíthatja a kiküldés feltételeit. Minden módosítás ingyenes.
  • Az iiplan® garantált minőséget kínál – a világ legnevesebb PAMP nemesfém-finomító tömbjeit (súly-, legmagasabb fokú tisztaság és gyártási szám tanúsítvánnyal). Az első birtokos a vásárló.

 

FireGOLD

mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

facebook  youtube E-shop